WAFFLE LAB, PRAGUE

17.1.19

Jak jsme se vypořádaly se stresem z pololetní písemné práce z matematiky, vyčerpávajícím testem z literatury a uspokojily své chuťové pohárky? Odpověď najdeš o pár řádků níž, čti dál!

#Prag Waffle Lab: Mr. Salmon


Po škole jsme nasedly do rychlíku a namířily do Prahy, kde nás čekal vánoční dárek od Kačí. Z Hlavního nádraží jsme vydaly ulicí Na Příkopě, šly kolem Prašné brány přes Staroměstké náměstí na Malé náměstí, kde se nachází cíl našeho výletu - podnik Waffle Lab.



Pokud jste milovníkem velkých, prostorných kaváren, Waffle Lab nebude pro vás. Ti, kteří mají rádi bublinkové vafle - jak slané, tak sladké, a nevadí jim menší, ale útulné místo k sezení, si návštěvu užijí jako my!





Všechny jsme si vybraly vafli s Nutellou, banánem, jahodou, kopečkem zmrzliny a čokoládou, která byla opravdu vynikající a všem ji doporučuji vyzkoušet! Z nápojů je zde velký výběr od káv, přes čerstvé džusy až po domácí limonády, které jsme si daly my.



Plusem pro mě byla milá obsluha, která uměla několika jazyky a byla ochotná nám přizpůsobit místo k sezení, kterého nebylo moc. Ráda bych také vyzdvihla eco-friendly papírové kelímky, ve kterých je vafle podávána se dřevěnou vidličkou. Nápoje jsme měly ve skle a tím pádem po naší návštěvě nezbyly žádné zbytečné plasty (kromě brček, ale to se snad časem doladí), jen tak dál!

Tip: Pokud s sebou celý den taháte instax s vizí, jak vyfotíte krásné vafle, vzpomeňte si na to dříve, než je sníte.



 


Na závěr bych moc chtěla poděkovat Kátě za skvělý dárek a holkám za nejlepší společnost! 

Jaké podniky jsou vaše oblíbené?




8 comments

  1. Miluju takové články! Krásně sepsáno, jen tak dál! <3

    ReplyDelete
  2. Perfektní článek! Až budu v Praze, určitě si tam zajdu! ☺

    ReplyDelete
  3. Ty waffle vypadají úžasně! Dlouho je chci vyzkoušet, chtěla jsem je dokonce vyzkoušet při návštěvě Prahy :) konečně jsou už i v Brně ale tam teď skoro vůbec nebývám.ale chci zkusit ty v Camden Town!:D
    Venek waffle lab vypadá tak trochu cosy ale menu je po grafické stránce lákavé..věřím ze je i krásný interiér uvnitř ^_^

    www.melissakinsley.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vafle jsou na vzhled i na chuť super, venek nic moc no:D ale interiér je super! Až na místa k sezení, těch je cca 5.

      Delete
  4. Tak vafle už chci zkusit strašně dlouho, ale zatím nebyla nějak příležitost, tak snad to brzo změním. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě to zkus! Ale možná, že by bylo lepší třeba Waf Waf. :-)

      Delete

Děkuji za každý komentář!