MÝCH TOP 5 SERIÁLŮ

7.2.19



Už druhým dnem polehávám nachlazená doma s plným nosem, bolestí hlavy a škrábáním v krku. Kromě knížek a učení, které si musím průběžně doplňovat jsou na programu dne i seriály. A jelikož občas mívám fakt krizi, kdy nevím, co sledovat, rozhodla jsem se, že pro vás sepíšu mých top five a třeba vám pomůžu s rozhodováním!

1. Pretty Little Liars

Úplně prvním seriálem, který jsem objevila byly Prolhané Krásky. Pamatuji si, že snad už v šesté třídě jsem sledovala na první série a přemýšlela, kdo by mohl být -A.  Můj život se tehdy prolínal se středoškolským životem pěti dívek, kterým zmizela kamarádka. A bonus? Shay Mitchell.


citát: “Only two can keep a secret if one of them is dead.” 

2. Gossip Girl

Mým druhým tipem a snad mým nejoblíbenějším seriálem je Super Drbna. Příběh se opět odehrává na střední škole a nabídne vám exkurzi do života mladé newyorksé smetánky. V Gossip Girl jsem také poprvé poznala herečku Blake Lively a stálo to za to!


citát: 

3. Mr. Robot

Pokud jste tento rok nebyli někde na Marsu, určitě jste slyšeli o Bohemian Rhapsody. Já bych vám ráda představila milovaného herce v seriálu Mistr Robot. Rami Malek, jakožto Elliot, je programátorem, který má problémy navazovat vztahy s lidmi. Později Elliota osloví tajná hackerská organizace, která chce s jeho pomocí zničit nadvládu jednoho procenta nejmocnějších lidí světa, kteří údajně řídí běh dějin. Seriál mě donutil přemýšlet nad skutečnosti úplně z jiné perspektivy.


citát: 

4. The Bold Type

Jedním z novějších seriálů je The Bold Type, inspirován životem bývalé šéfredaktorky Cosmopolitanu. Bold Type je o třech kamarádkách, které si plní sny a pracují pro magazín. Seriál sleduje jejich kariéru a milostné životy ve velkém městě.


citát:

5. Sex Education

Mezi seriály na které jsem narazila v posledním měsíci patří Sex Education a ať to zní jakkoliv, nenechte se odlákat, já si to zamilovala! 
Otis, syn sexuoložky, je ve škole neoblíbený, neznámý chlapec, kterému se zalíbí spolužačka Maeve. Díky svým znalostem, které získal díky své matce si společně s Maeve zakládají sexuální poradnu, aby pomohli jejich nezkušeným spolužákům.


citát:
Související obrázek


Jaké jsou vaše oblíbené seriály?

27 comments

  1. Já teď taky koukám na Sex education:D. To je hrozná prdel, možná jsem to taky měla napsat do článku, ale co už. Třeba jindy:D.

    Jinak všechny seriály znám.
    1)Z PLL mám nejradši Ariu.
    2)Z GG nemám ráda snad nikoho kromě Jenny, protože Taylor Momsen dělá hrozně dobrou muziku. Jinak mi je GG odporný, protože se tam lidi chovaj jak kreténi a já bych mezi nima nevydržela ani den. Takový zoufalci no, co nemají sociální a emoční inteligenci:D. Ale je pravda, že jsem na to koukala kvůli hadrům:D.
    3) Mr. Robot - o tom jsem četla, ale neviděla jsem žádný díl
    4) The Bold Type jsem si jednou pustila. Viděla jsem jeden díl, ale dál si to nepustila. Ani nevím proč, asi se zase podívám:D.

    Verča ze Ztracena v Praze

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sex Education je skvělý, my na to koukali s přítelem, docela zábava. :D
      Já mám nejradši Hannu, to je takový můj typ. Gossip Girl miluju, pravda je, že bych v tom seriálu nevydržela ani týden, ale fakt mě baví to sledovat, navíc Blair a Serena jsou neskutečně krásný!
      Mr. Robot je fakt zajímavej, zkus to! :)

      Delete
  2. tak ten posledný vyzerá dobre :D my aktuálne frčíme na Narcos .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je super, určitě zkus. :) Narcos neznám, kouknu na to!

      Delete
  3. Tak to jsem ráda, že teď už byla Fontána bez lešení. :D Ale překvapilo mě (a trochu mrzelo), jak se všechno opravovalo v okolí Kolosea.. :( :D
    Jeee, nejvíc miluju Gossip Girl (a Sex ve městě). Ale PLL jsem sledovala taky. :)) Jinak díky za tip na The Bold Type, to určitě zařadím mezi serfiály, které chci vidět. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. To my zase měli Koloseum bez oprav okolo no, každý měl něco. :D
      Jo! Všechny ty seriály si jsou trošku podobné, ale přesně takové dívčí oddychovky. :)

      Delete
  4. Tak 3,4, a 5 vůbec neznám. :) Ale na Drbně jsem kdysi ujížděla, jak to frčelo v televizi a PLL jsem viděla asi 2 serie, pak už mě to prostě nechytalo. :) Já momentálně čekám na Game of Thrones a jinak sleduji Arrow.

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je škoda!
      PLL je hodně zamotaný no, kolikrát jsem se na to musela dívat několikrát, abych vlastně pochopila, co se stalo. :D
      Game of Thrones jsem sledovala s bývalým, takže mě to už nějak netáhne a upřímně mě to ani moc nechytlo předtím. :(

      Delete
  5. Já nakoukám moc na seriály, ale teď poslední co se mi moc líbil a taky je na netflixu je Unbreakable Kimmy Schmidt

    ReplyDelete
  6. Mockrát děkuji za tipy, některé z toho možná využiji :) Zaujal mě hodně Mr. Robot. V zahraničí jsem často koukala na seriály, ten který asi málo kdo zná a zaujal mě je Make it or break it. Ale určitě je to tím, že mě baví gymnastika :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemáš vůbec za co. :)
      Robota určitě zkus, je to podle mě dost nevšední a zajímavý seriál.
      Také děkuji za tip! :)

      Delete
  7. Z týchto všetkých som pozerala len Pretty Little Liars, ale aj The Bold Type ma veľmi zaujal :) Ja teraz naviac pozerám Jane the Virgin - to úplne zbožňujem! :) Nedávno som videla aj You, ten bol tiež super :)
    What A Fancy World

    ReplyDelete
    Replies
    1. The Bold Type je fakt pecka, určitě na to koukni. :)
      You jsem také viděla celé, plánuji další články na toto téma, určitě to tam zmíním!
      Jane the Virgin jsem také chvíli sledovala, myslím.

      Delete
  8. PLL a Gossip Girl mám moc ráda také, ty ostatní neznám, ale vypadají dobře :)

    ReplyDelete
  9. Žádný z těchto seriálů jsem neviděla, znám jen první a druhý podle názvu :) Takže děkuju za inspiraci, na co se podívat :))

    Another Dominika

    ReplyDelete
  10. Skvělý článek :) Nejradši mám seriál Mr. robot, ale koukala jsem i na ty ostatní :)A za lońský rok mě nejvíce nadchl You a Příběh služebnice :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju! Konečně někdo, kdo zná Robota! :D
      You znám také, zmíním v příštím článku. :)

      Delete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. o The Bold Type som este nepocula, ostatne poznam a Sex Education a Mr. Robot som dokonca aj videla. PLL a Gossip Girl vsak nie je moja salka kavy. ale serial, na ktory som sa nedavno namotala je Speechless, taky fajny komedialny serial, rozhodne odporucam! :)

    ReplyDelete
  13. Sex education zní super, já zrovna dokoukávám terapii tak budu mít ted na co koukat, super!

    ReplyDelete

Děkuji za každý komentář!