my 20th birthday

25.6.21


Přijde mi to jako včera, co jsem na blog přidávala fotojournal z oslavy mých osmnáctých narozenin. Teď už je to déle jak měsíc ode dne, kdy jsem slavila mé dvacáté narozeniny a nadobro se rozloučila se svým teen životem. Proč ten čas tak utíká? 

V den dvacátých narozenin jsem měla spíše komornější oslavu se třemi kamarády, kteří se rozhodli mě překvapit. Radovala jsem se z kytičky, mrkvových cupcaků, ze spousty dárků, ale především z toho, že si na mě vzpomněli a udělali čas. 

S myšlenkou větší oslavy narozenin jsem si pohrávala už několik let, ale letos poprvé jsem sebrala odvahu a rozhodla se u nás doma uspořádat cosi jako párty, kam jsem pozvala své nejbližší a nejmilejší přátele.  Celkem nás bylo asi pětadvacet. Navzdory stresu, který jsem měla při plánování a organizování sešlosti, musím říct, že jsem si oslavu neskutečně užila. Jsem moc vděčná za to, jaké lidi kolem sebe mám a věřím, že se v podobné sestavě zase brzy sejdeme. Děkuju!























28 comments

  1. Jeeej všetko najlepšie prajem! 20 je krásny vek a aj keď to ide rýchlo, podľa mňa práve po 20ke začínajú tie najlepšie roky :)

    ⋒ Novinky od Renovality ⋒ Hydro Renobooster, Harmančeková voda a Renolips — bars atelier - ⋒ Instagram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuji! <3 Snad to ty nejlepší roky opravdu budou, zatím jsem většinu z mých dospěláckých let proseděla doma, bohužel. :D

      Delete
  2. Gratuluji a přeji vše nejlepší. Jak píše Viki nade mnou, máš krásný věk, tak si jej teď hlavně pořádně užij. Je super, že se ti podařilo všechny sezvat a oslavit narozeniny společně. To ti trochu závidím, neb sama mám narozeniny před Vánocemi, a to se na žádné oslavy nikomu moc nehodí...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc ti děkuji! <3 Jsem opravdu moc ráda, že mi to letos takhle vyšlo i s počasím, kolikrát ani nestačí slavit narozeniny na přelomu jara a léta a stejně počasí nepřeje. :) Tak uspořádej párty jen tak, k takové sešlosti vlastně není potřeba ani ten důvod. :)

      Delete
    2. Já doufám, že třeba mi na léto vyjde aspoň svatba... :D

      Delete
  3. Opožděně vše nejlepší! Jde vidět, že sis narozeniny užila :)

    ReplyDelete
  4. Všechno nejlepší. Krásné narozeniny a ty dorty! :)

    Somethingbykate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mockrát děkuji! Za dorty vděčím mým šikovným kamarádkám. <3

      Delete
  5. Přeji opožděně všechno nejlepší! Měla jsi krásný dort a určitě i skvělou oslavu!

    ReplyDelete
  6. Opožděně, všechno nejlepší Teri <3 Já teď v červnu taky měla narozeniny, bohužel už 23. Nechápu, že to tak strašně letí. Přitom nedávno mi bylo sotva 18. Já na nějaké velké oslavy nikdy nebyla. S přítelem jsme si udělali výlet do Zoo, na nákupy a zašli na jídlo. Taťka se stavil druhý den na snídani a popovídali jsme si. Takovéhle velké oslavy ve mě vždy budí hrozné rozpaky.. :D Ale fotky máte velmi povedené! :)

    WantBeFitM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuji, tobě také dodatečně vše nej! <3 Haha, letí to hrozně, také si říkám, že mi bylo včera 18! :D Ale mám to stejně jako ty, na velké oslavy jsem nikdy moc nebyla, protože to byl svým způsobem výstup z mé komfortní zóny, ale řekla jsem si, že když pozvu vyloženě je ty nejbližší přátele, že by to vlastně mohlo být fajn.. a bylo! Jinak jsem vždycky také slavila spíše komorně s rodinou a kamarádkami u kafe. :)

      Delete
  7. Všetko najlepšie :) Dúfam že si si to poriadne užila.

    AKO VYZERAJÚ HIPPIES V TEJTO DOBE?

    ReplyDelete
  8. Hlavně, že jsou narozeniny užité! :)
    Nikdy jsem nebyla na velké oslavy, ale je pravda, že když je někdo pořádá, je to vždy krása :)

    ReplyDelete
  9. Belated birthday wishes! Looks like you had a wonderful celebration! Beautiful pictures!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    ReplyDelete
  10. Jeee, vás bylo tolik? To je super!! :)) Já asi tak velkou partu nemám. :D Ale fotky supeeer, sluší vám to. A dodatečně přeji všechno jen to nejlepší!! :)) Já mám za příští pátek 28 :'D To už je věk. :'D

    ReplyDelete
  11. Super fotky a dodatečně všechno nej :)

    SmileThess

    ReplyDelete
  12. Přeji ti opožděně jenom to nejlepší! Oslavu sis určitě užila, krásné fotky! :))

    ReplyDelete
  13. Opožděně přeji všechno nej nej! Oslava je krásná, z fotek na mě úplně dýchá ta atmoška, hned bych šla někam slavit :DD

    ReplyDelete
  14. Gratulujem a všetko najlepšie! Je skvelé, že si si oslavu užila a z fotiek sála naozaj skvelá energia! :) Torty vyzerajú skvelo. :D

    ReplyDelete
  15. Krásne fotky! Určite si si to poriadne užila :) A dodatočne prajem všetko najlepšie!

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    ReplyDelete
  16. Opožděně vše nej, jde vidět, že jste si to užili! Já si neumím představit pořádat takhle velkou oslavu, ale na druhou stranu, já ani neznám tolik lidí (aspoň ne tak abych je zvala k sobě) + půlka mých kámošek se nemají zrovna rády, takže se s nimi musím stýkat zvlášť :D

    BTW: Ten jahodový dort vypadá naprosto luxusně!

    lucyvillain.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Popřála bych dodatečně vše nejlepší, ale článek je přeci jen z léta, tak možná jen podotknu, že dort vypadal skvěle!

    ReplyDelete
  18. Moc krásná oslava, vydařilo se vám to krásně :) Taky jsem byla minulý víkend na oslavě narozenin a je vidět velký rozdíl, jak je ta oslava vevnitř nebo venku za pěkného počasí. Ale jo, taky bylo fajn a hlavně bylo super bílé víno :)

    ReplyDelete

Děkuji za každý komentář!